/fi/alasivut/ajankohtaista/muistiliitto-hakee-muistiluotsikoordinaattoria

Muistiliitto hakee Muistiluotsikoordinaattoria

Muistiliitto on valtakunnallinen muistisairaiden ihmisten ja heidän läheistensä kansanterveys-, potilas- ja edunvalvontajärjestö. Muistiliitolla on 44 jäsenyhdistystä eri puolilla Suomea.

Haemme keskustoimistoomme Helsinkiin

Muistiluotsikoordinaattoria

Valtakunnallinen Muistiluotsikoordinaatio on Muistiliiton hallinnoima ja RAY:n rahoittamaa kohdennettua toimintaa. Koordinaation piiriin kuuluu 17 RAY:n rahoittamaa, Muistiyhdistysten hallinnoimaa maakunnallista Muistiluotsi-asiantuntija- ja tukikeskusta, jotka muodostavat tiiviin verkoston.

Tehtävänä on:

Edellytämme:

Arvostamme:

Tarjoamme yhteiskunnallisesti merkitsevää ja mielekästä työtä aktiivisen muistiyhdistysverkoston parissa ja asiantuntijatyöyhteisön tuen.

Työ tulisi vastaanottaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävistä antaa Muistiliiton järjestöjohtaja Anna Tamminen,
anna.tamminen(at)muistiliitto.fi, puhelimitse vain to 11.8. ja ti 16.8. klo 9 – 16 numeroon 09 6226 2011.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 26.8.2016 mennessä osoitteeseen anna.tamminen(at)muistiliitto.fi. Sähköpostin aihekenttään merkintä: Muistiluotsikoordinaattori.

Sivu päivitetty 5.8.2016