/fi/alasivut/ajankohtaista/muistiliitto-hakee-kehittamispaallikkoa-ja-juridista-asiantuntijaa/

Muistiliitto hakee kehittämispäällikköä ja juridista asiantuntijaa

Ks. juridisen asiantuntijan hakutiedot alempaa tältä sivulta.

Kehittämispäällikkö

Haemme kehittämispäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin.

Kehittämispäällikkö:

• osallistuu ja hoitaa Muistiliiton toiminnan suunnittelua, toteutusta ja arviointia yhteistyössä toiminnanjohtajan ja henkilökunnan kanssa
  • toimii hanke- ja ohjelmatyön esimiehenä (C-projektit ja AK-toiminta)
  • tekee toimintasuunnitelman ja toimintakertomuksen linjauksia ja vaikuttaa niihin hanketoiminnan osalta
  • vastaa ja koordinoi Muistiliiton kehittämis- ja hanketoimintaa sekä avustusten haku- ja selvitysprosesseja
  • vastaa Muistiliiton toiminnan arvioinnista yhdessä muiden kanssa
  • vastaa Muistiliiton koulutustoiminnan suunnittelusta ja toteuttamisesta (Muistikonferenssi)
  • tekee oman vastuualueen viestinnän linjaukset yhteistyössä viestintäkoordinaattorin kanssa
  • vastaa taloussuunnittelusta ja tuloksesta erikseen määritellyn tulosalueen puitteissa
  • vastaa hallituksen kokousten valmistelusta yhdessä toiminnanjohtajan kanssa
  • edustaa osaltaan Muistiliittoa kotimaassa ja ulkomailla
  • vastaa muista työnantajan määräämistä tehtävistä

Edellytämme:

Arvostamme:

Tarjoamme yhteiskunnallisesti merkitsevää ja mielekästä työtä aktiivisen muistiyhdistysverkoston parissa ja asiantuntijatyöyhteisön tuen.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen 20.3.2016 klo 16.00 mennessä sihteeri Rozjin Rokhzadille: rozjin.rokhzad(at)muistiliitto.fi.

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Eila Okkonen 3.3. klo 9-12, 8.3. klo 9-12, 9.3. klo 9-12 ja 17.3. klo 9-16

Eila Okkonen
toiminnanjohtaja
puh. 09 6226 2010, 040 455 1329
eila.okkonen(at)muistiliitto.fi Muistiliiton kehittäminen, toiminta ja hallinto sekä yhteiskuntasuhteet. Muisti-lehden päätoimittaja.

Juridinen asiantuntija

Haemme juridista asiantuntijaa Arjen asiamies muistisairaan ihmisen rinnalla -hankkeeseen (2016-2018).

Hankkeen tavoitteena on lisätä Muistiliiton ja sen jäsenyhdistysten valmiuksia turvata muistisairaalle henkilöille lainsäädännön takaama turvallinen ja arvokas, omannäköinen elämä. Hankkeessa kehitetään muistiyhdistysten (44 eri puolilla Suomea) valmiuksia toimia muistisairaiden ihmisten arjen asiamiehinä: oikeuksien puolesta puhujina ja ennakoivan oikeuden toimintamallien tuntijoina.

Tehtävänä on mm.

Edellytämme:

Arvostamme:

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen 20.3.2016 klo 16.00 mennessä sihteeri Rozjin Rokhzadille rozjin.rokhzad(at)muistiliitto.fi.

Lisätietoja: järjestöjohtaja Anna Tamminen 3.3. klo 9-12, 8.3. klo 9-12 ja 17.3. klo 9-16

Anna Tamminen
järjestöjohtaja
puh. 09 6226 2011, 040 455 1330
anna.tamminen(at)muistiliitto.fi Järjestö- ja aluetyön kehittäminen ja johtaminen, jäsenpalvelujen kehittäminen.

Sivu päivitetty 28.2.2016