/fi/alasivut/ajankohtaista/muistiliitto-hakee-jarjestosihteeria/

Muistiliitto hakee järjestösihteeriä

Muistiliitto hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen järjestösihteeriä.

Tehtävänä mm.:

Edellytyksenä:

Tarjoamme mielekästä työtä aktiivisen muistiyhdistysverkoston parissa ja asiantuntijatyöyhteisön tuen. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemukset: Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen perjantaihin 9.10. mennessä sähköpostilla järjestöjohtaja Anna Tammiselle

Lisätietoja: puhelimitse pe 2.10. tai ma 5.10. klo 9 - 16 järjestöjohtaja Anna Tammiselta

Anna Tamminen
järjestöjohtaja
puh. 09 6226 2011, 040 455 1330
anna.tamminen(at)muistiliitto.fi Järjestö- ja aluetyön kehittäminen ja johtaminen, jäsenpalvelujen kehittäminen.

Sivu päivitetty 21.9.2015