/fi/alasivut/ajankohtaista/muistiliitto-edusti-maltalla/

Muistiliitto edusti Maltalla

Muistiliiton eurooppalaisen kattojärjestön, Alzheimer Europen (AE), vuosittainen konferenssi järjestettiin tänä vuonna Maltalla. Muistiliitosta mukana olivat kunniapuheenjohtaja Pekka Laine, toiminnanjohtaja Eila Okkonen verkostoituen ja käyden hedelmällisiä keskustelua eurooppalaisten järjestöaktiivien kanssa, sekä järjestötyön asiantuntija Krista Pajala sekä Välitä-hankkeen projektikoordinaattori Leena Erola, jotka esittelivät Muistiluotsi-toimintaa sekä Välitä!-kampanjaa.

Mukana olivat myös AE:n sairastuneiden työryhmän suomalainen edustaja Raoul Grönqvist sekä vaimonsa Milja.

Lue lisää seminaarista ja tuoreista muistituulista maailmalta Muistiliiton Muistikuvia-blogista!

Sivu päivitetty 29.11.2013