/fi/alasivut/ajankohtaista/muistiliiton-strategia-uudistunut/

Muistiliiton strategia on uudistunut

Muistiliiton tuore strategiakausi on käynnistynyt. Liiton työtä luotsaa vuoteen 2020 asti visio: Muistiliitto, muistisairaiden ja läheisten oma järjestö, on vahva, vaikuttava ja välittävä muistiystävällisen Suomen rakentaja.

Toiminnan painoalueet tuleville neljälle vuodelle ovat:

– Käymme innolla työhön uuden, innostavan strategiamme ohjaamina. Tavoitteissamme korostuu muistisairaan ja läheisen näkökulma ja aktiivinen rooli, sekä se, että haluamme tehdä entistä tiiviimmin työtä koko palvelujärjestelmän, julkisen ja yksityisen, kanssa yhdessä. Toki pitäen kiinni omasta järjestöllisestä roolistamme monimuotoisessa kehittämistyössä, vapaaehtois- ja vertaistoiminnassa ja aktiivisessa kansalaistoiminnassa, kertoo Muistiliiton toiminnanjohtaja Eila Okkonen.

Muistiliiton strategiaan voi tutustua tarkemmin Muistiliiton verkkosivuilla.

Eila Okkonen
toiminnanjohtaja
puh. 09 6226 2010, 040 455 1329
eila.okkonen(at)muistiliitto.fi Muistiliiton kehittäminen, toiminta ja hallinto sekä yhteiskuntasuhteet. Muisti-lehden päätoimittaja.

Sivu päivitetty 16.1.2017