/fi/alasivut/ajankohtaista/muistiliiton-kannanotto-vanhuspalvelulain-muutoksiin/

Muistiliiton kannanotto vanhuspalvelulain muutoksiin

Muistiliitto on ollut eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnassa kuultavana niin sanotun vanhuspalvelulain muutoksia koskien. Muistiliitto otti kantaa muun muassa muistisairaiden ihmisten oikeuteen elää omannäköistä elämää sekä päästä tarvittaessa asumaan yhteisökotiin.

Lue koko lausunto täältä.

Kaikki Muistiliiton lausunnot ja kannanotot viime vuosilta löytyvät verkkosivuiltamme.

Eila Okkonen
toiminnanjohtaja
puh. 09 6226 2010, 040 455 1329
eila.okkonen(at)muistiliitto.fi Muistiliiton kehittäminen, toiminta ja hallinto sekä yhteiskuntasuhteet. Muisti-lehden päätoimittaja.

Anna Tamminen
järjestöjohtaja
puh. 09 6226 2011, 040 455 1330
anna.tamminen(at)muistiliitto.fi Järjestö- ja aluetyön kehittäminen ja johtaminen, jäsenpalvelujen kehittäminen.

Sivu päivitetty 19.12.2014