/fi/alasivut/ajankohtaista/miina-sillanpaan-saatio-ja-muistiliitto-hakevat-projektikoordinaattoria/

Miina Sillanpään Säätiö ja Muistiliitto hakevat projektikoordinaattoria

Miina Sillanpään Säätiö ja Muistiliitto hakevat projektikoordinaattoria Virtuaalinen Muistipuisto – Älykäs verkkopalvelu muistisairaille, läheisille, vapaaehtoisille ja muististaan kiinnostuneille (2016–2018) hankkeeseen.

Muistipuisto-hankkeessa kehitetään pelillisyyttä hyödyntävä älykäs virtuaalinen verkkopalvelu yhdessä hankkeen kohderyhmien kanssa. Yhteistyöhanke on Raha-automaattiyhdistyksen rahoittama. Projektikoordinaattorin tehtävä on sidottu RAY:n avustukseen. Projektissa työskentelee kaksi projektikoordinaattoria.

Projektikoordinaattori...

Edellytämme:

Eduksi katsotaan:

Projektikoordinaattorin työ perustuu yhteistoiminnalliseen työtapaan. Hanke toteutuu useilla paikkakunnilla ja edellyttää matkustusvalmiutta.

Tarjoamme monipuolisen ja uutta luovan työtehtävän sekä tilaisuuden päästä mukaan kahden järjestön kannustavaan työyhteisöön.

Lisätiedot tehtävästä:

Hakemukset ja CV palkkatoivomuksineen 29.2.2016 mennessä sähköpostilla:
helena.launiainen(at)miinasillanpaa.fi

Sivu päivitetty 10.2.2016