/fi/alasivut/ajankohtaista/kysely-sahkoisten-palveluiden-kaytosta/

Kysely sähköisten palveluiden käytöstä terveydenhuollossa

Respondeo Oy ja Insendo Oy etsivät kroonista sairautta sairastavia että heidän läheisiään vastaajiksi kyselyyn, jolla kartoitetaan kokemuksia ja tietoa terveydenhuollon sähköisten (digitaalisten) palvelujen ja sovellusten toimivuudesta, yleisyydestä sekä kiinnostavuudesta osana kroonisten sairauksien hoitoa.

Tavoitteena on, että terveydenhuolto voisi kehittää potilaita ja heidän omaisia hyödyttäviä sähköisiä sovelluksia ja palveluja.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 5 - 10 minuuttia ja vastaukset ovat ehdottoman luottamuksellisia, yksittäisen henkilön vastauksia ei voida tunnistaa.

Tutkimukseen pääsee vastaamaan klikkaamalla tätä linkkiä.

Sivu päivitetty 25.2.2016