/fi/alasivut/ajankohtaista/kouvolan-seudun-muisti-ry-kymenlaakson-vuoden-terveysliikuttaja/

Uusimmat uutiset

Kaikki uutiset

Vertaistukea tarjolla

Tukea muistisairaan läheiselle:

Vertaislinja-tukipuhelin

p. 0800 9 6000

(maksuton, joka päivä klo 17-21)

 

Keskusteluja muistisairaille ja läheisille verkossa:

Vertaislinja-keskustelupalsta

 

Toimintaa ja tukea kaikille

muistiyhdistyksissä

 

Liity jäseneksi

Kouvolan seudun Muisti ry Kymenlaakson Vuoden terveysliikuttaja

Kymenlaakson Liikunta ry (KymLi) palkitsi 27.1.2017 järjestetyssä Kymenlaakson Urheilugaalassa viime vuonna ansioituneita kymenlaaksolaisia urheilijoita, joukkueita, seuroja ja urheilu- ja liikuntaihmisiä. Vuoden terveysliikuttajana palkittiin Kouvolan seudun Muisti ry.

Perusteluissa mainittiin mm. seuraavaa: Yhdistyksen toiminta muistisairauksien ennaltaehkäisyssä sekä muistisairaiden ja heidän omaistensa tukemisessa on laaja-alaista. Yhdistys on huomioinut hienosti liikunnan merkityksen muistisairauksien ennaltaehkäisyssä ja hoitokeinona. Liikunta on vahvasti näkyvissä yhdistyksen toiminnassa. Viikoittain kokoontuu muun muassa avoin jumpparyhmä ja taiji.

Palkinnon vastaanottivat yhdistyksen puolesta Kouvolan seudun Muisti ry:n hallituksen puheenjohtaja Tiina Köninki ja Muistiluotsityöntekijä Tiina Orava. Kuvia tilaisuudesta ja iloisista palkinnon vastaanottajista Kouvolan seudun Muisti ry:n Facebook-sivulla.

Sivu päivitetty 2.2.2017

comments powered by Disqus

MUISTILIITTO RY
Pasilanraitio 9 B, 7.krs
00240 Helsinki 

Puhelin 09 6226 200 
Sähköposti toimisto(at)muistiliitto.fi
Tarkemmat yhteystiedot »

Muistiliitto ry on vuonna 1988 perustettu kansanterveys-, potilas- ja omaisjärjestö. Toiminnan tarkoituksena on edistää tämän kohderyhmän elämänlaadun ja hyvinvoinnin yleisiä edellytyksiä. Muistiliitolla on 44 jäsenyhdistystä ympäri Suomen.

Muistiliitto ry rekisteriseloste (pdf)