/fi/alasivut/ajankohtaista/koillismaan-seudun-muisti-ry-hakee-projektikoordinaattoria/

Koillismaan Seudun Muisti ry hakee projektikoordinaattoria

Koillismaan Seudun Muisti ry hakee Muistiystävällisen Koillismaan kehittämiseen projektikoordinaattoria Kuusamoon maaliskuussa käynnistyvään Muistisairas ja läheinen osallisena ja toimijana kyläyhteisössä ja kulttuurisessa ympäristössä -projektiin vuosille 2017-2019.

Projektin tarkoituksena on kehittää yhdessä eri järjestöjen ja kyläyhteisöjen kanssa Kuusamon, Posion ja Taivalkosken kylille uudenlaisia toimintamalleja ja hyviä käytäntöjä muistisairaiden ja heidän läheistensä toimijuuden ja osallisuuden vahvistamiseksi kyläyhteisössään taiteen, kulttuurin ja luonnon mahdollistamin keinoin. Projektin rahoittaa STEA (ent. RAY).

Projektikoordinaattorin tehtävään etsitään luovaa ja itsenäiseen työskentelyyn soveltuvaa henkilöä, joka on aidosti kiinnostunut asiakaslähtöisestä ja verkostomaisesta kehittämistyöstä.

Tehtävään valitulta edellytämme:

Työ edellyttää oman auton käyttöä ja sisältää satunnaisia ilta- sekä viikonlopputöitä. Tehtävä on kokopäiväinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Koeaika 6 kuukautta. STEA hyväksyy rahoituksen vuosittain.

Palkkauksessa sovelletaan Sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta.

Hakemukset

Vapaamuotoinen hakemus + CV palkkatoivomuksineen 28.2.2017 klo 16.00 mennessä osoitteeseen:

Koillismaan Seudun Muisti ry
Puheenjohtaja Reijo Ronkainen