/fi/alasivut/ajankohtaista/haussa-vuoden-muisti-kaveri/

Haussa Vuoden Muisti-KaVeRi!

Muistiliitto palkitsee tänä vuonna jo kolmatta kertaa Vuoden Muisti-KaVeRin, eli koulutetun, tehtäväänsä sitoutuneen ja muistisairaan ihmisen yksilöllistä arkea ja osallisuutta tukevan vapaaehtoisen. Vuoden Muisti-KaVeRi palkitaan Muistiliiton hopeisella ansiomerkillä Muistiviikolla syyskuussa.

Muisti-KaVeRi -toimintaa organisoivat Muistiliiton jäsenyhdistykset tekevät ehdotukset kevään aikana. Sairastuneiden ja läheisten työryhmä, Muistiaktiivit, käy esitykset läpi ja tekee ehdotuksen Vuoden Muisti-KaVeRiksi Muistiliiton liittohallitukselle, joka myöntää ansiomerkin.

Mailis Heiskanen
projektikoordinaattori, Muistineuvo-hanke
puh. 09 6226 2018, 050 571 3551
mailis.heiskanen(at)muistiliitto.fi Muistineuvo- ja Vertaislinja-puhelinpalvelut, Vertaislinja-keskustelupalsta, Muisti-KaVeRi-toiminta.

Sivu päivitetty 16.3.2016