/fi/alasivut/ajankohtaista/hae-toihin-etela-pohjanmaan-muistiyhdistykseen/

Hae töihin Etelä-Pohjanmaan Muistiyhdistykseen

Etelä-Pohjanmaan Muistiyhdistys ry hakee koordinaattoria Kylille kulttuuria -toimintaan

Hanke on RAY-rahoitteinen (Ak) ja ohjeellinen avustussuunnitelma on vuoden 2018 loppuun saakka. Toiminta kuuluu Eloisa Ikä-avustusohjelmaan. Päätehtävänä koordinaattorilla on ikäihmisten aktivointi kulttuuriharrastusten pariin matalan kynnyksen toiminnan kautta sekä toiminnasta vastaaminen.

Kylille kulttuuria (Ak) on ikäihmisille suunnattu kulttuuripainotteinen ryhmätoiminnan muoto, joka toteutetaan paikallisesti lähipalveluna. Kylille kulttuuria -toimintamalli on kehitetty Kulttuurista muistoja -hankkeen aikana ja tässä toiminnassa jatketaan harrasteryhmien toimintaa kehitetyn toimintamallin mukaisesti. Tavoitteena on ikäihmisten sosiaalisen kanssakäymisen lisääminen ja ikäihmisten voimavarojen ja taitojen hyödyntäminen hyvinvointia ja osallisuutta tukevassa ryhmätoiminnassa. Yhteistyötahona hankkeessa on mm. Etelä-Pohjanmaan Nuorisoseura ry.

Hankekoordinaattori

Tehtävä edellyttää:

Hakeminen:

Hakemukset lähetetään palkkatoiveineen pe 4.3. klo 16.00 mennessä:

Huom! Ei isoja liitetiedostoja. Hakemuksia ei palauteta. Koeaika.

Haastattelu: Haastattelut järjestetään os. Viitaväylä 11, Ylihärmä tiistaina 15.3.2016.

Tiedustelut:

Työpaikkaa koskeviin tiedusteluihin vastaa 1.-2.3.2016 klo 10-14 Katja Kujala p. 0400 717 288.

Lisätietoja Etelä-Pohjanmaan Muistiyhdistyksestä saa kotisivuilta.

Sivu päivitetty 15.2.2016