/fi/alasivut/ajankohtaista/hae-muistiohjaajaksi-uudenmaan-muistiluotsiin/

Hae muistiohjaajaksi Uudenmaan Muistiluotsiin

Uudenmaan Muistiluotsi hakee kahta työntekijää Muistiluotsi-tiimiin Järvenpäähän perustettavaan toimipisteeseen.

Tiimin toiminnan tavoitteena on kehittää, laajentaa ja vakiinnuttaa Uudenmaan Muistiluotsin toiminta. Toimenkuvaan kuuluu palveluiden, tuen ja tiedon tarjoaminen muistisairaille ja heidän läheisilleen sekä muistisairaiden kanssa toimiville vapaaehtoisille. Verkostoidumme ja teemme yhteistyötä alueen muiden toimijoiden kanssa.

Edellytämme valittavalta henkilöltä:

Eduksi katsotaan:

Työtehtävä on määräaikainen toiminnan rahoituksen ajan.

Tarjoamme mielenkiintoisen kehittämistyön energisessä tiimissä. Hallinnoivan yhdistyksen toimitilat sijaitsevat Espoon Tapiolassa.

Lisätiedot ja haku:

Sivu päivitetty 9.2.2016