/fi/alasivut/ajankohtaista/blogissa-tekevat-yhteistyota-sosiaalitati-ja-insinoorimies/

Blogissa tekevät yhteistyötä sosiaalitäti ja insinöörimies

"Keväisenä toukokuun aamuna työnsä aloitti… JOONAS LAHDENPERÄ. Ja sen jälkeen mikään ei ollut ennallaan. Miettikää nyt! Työparini onkin (17 oman alani naisen lisäksi) 30-VUOTIAS, MIES ja mikä pahinta: INSINÖÖRI!"

Näin kirjoittaa Varsinais-Suomen ja Satakunnan Muistiluotsin aluejohtaja Minna Rosendahl. Miten sosiaalitädin ja insinöörimiehen yhteistyö on lähtenyt sujumaan? Lue lisää blogistamme.

Sivu päivitetty 3.4.2017