/fi/alasivut/ajankohtaista/aivoviikko-2016-aivoterveytta-lahelta/

Aivoviikko 2016

Aivoterveyttä läheltä

Aivoviikolla (vk 11) muistutetaan, että aivoistaan, tuosta ainutkertaisesta pääomasta, voi pitää huolta helposti. Vuonna 2016 Aivoviikon teemana on Aivoterveyttä läheltä.

Keinot aivoterveyden edistämiseen löytyvät helposti arjesta ja lähiympäristöstä. Kun aivot voivat hyvin, ne jaksavat paremmin arjessa ja vastustavat paremmin myös iän mukanaan tuomia muutoksia sekä muistisairauksia. Jokaisella on avaimet omaan muistiterveyteensä.

Suomessa Aivoviikkoa viettävät myös Neurologiset vammaisjärjestöt, johon Muistiliittokin kuuluu. Katso lisää:

Aivoja hellitään myös muualla kuin Suomessa. Aivoviikolla on kansainväliset juurensa: The Dana Foundation tuo esille aivotutkimuksen tärkeyttä ja edistysaskelia.

Ota yhteyttä:

Heidi Härmä
viestintäkoordinaattori, Muisti-lehden toimitussihteeri
puh. 09 6226 2015, 044 727 8715
heidi.harma(at)muistiliitto.fi Materiaalituotanto, verkkoviestintä ja sosiaalinen media, järjestön sisäinen viestintä, mediayhteistyö.

Sivu päivitetty 14.3.2016