/fi/alasivut/ajankohtaista/aivosaatio-jakaa-tutkimusapurahaa/

Aivosäätiö jakaa tutkimusapurahaa

Aivosäätiöt apurahat julistetaan haettavaksi 14.9.2015 mennessä. Säätiö jakaa apurahoja aivojen ja hermoston toimintaan tai niihin läheisesti liittyviin sairauksiin kohdistuvaan tieteelliseen tutkimukseen. Tutkimusapurahat myönnetään Suomen Aivosäätiön tieteellisistä rahastoista.

Haettavana on myös yksi 25.000 euron apuraha Aivosäätiön keskusrahastosta. Tutkimuskohteen tulee olla Aivosäätiön tavoitteita tukeva aivoterveyttä, aivojen tai hermoston sairauksiin liittyvä tutkimus. Kohdetta ei ole muuten rajattu.

Apurahahakemus tehdään kirjautumalla säätiön verkkosivuille ja apurahasovelluksesta
tulostettu sekä allekirjoitettu hakemus liitteineen lähetetään säätiön postiosoitteeseen:

Suomen Aivosäätiö
Laurinmäenkuja 3 A

Allekirjoitetun hakemuksen tulee olla säätiössä perillä viimeistään 14.9.2015 klo 15.00.

asiamies Merja Rekola
puhelin 0400 933 938, aivosaatio(at)aivosaatio.fi