/fi/alasivut/ajankohtaista/2887/

Kyselytutkimus muistisairaiden läheisille

Muistiliitto ja Bangorin yliopisto Walesista ovat parhaillaan toteuttamassa muistisairaiden läheisille suunnattua kyselytutkimusta. Kyselyllä kerätään tietoa läheisten kokemuksista muistisairauksien diagnosoinnista ja diagnoosin jälkeen tarjotusta tuesta ja avusta.

Kyselytutkimus toteutetaan viidessä (5) Euroopan maassa Skotlannissa, Alankomaissa, Italiassa, Suomessa ja Tsekin tasavallassa.

Jos hoidat tai muulla tavoin tuet tällä hetkellä perheenjäsentä tai ystävää, jolla on muistisairausdiagnoosi, voit osallistua kyselyyn. Sähköiseen kyselylomakkeeseen pääsee tästä linkistä. Kiitos jo etukäteen vastauksestasi.

Haluaisitko vastata kyselyyn postitse? Otathan meihin yhteyttä (anna.salmi(at)muistiliitto.fi / 050 525 2076), niin lähetämme sinulle kyselylomakkeen paperiversiona palautuskuoren kera.

Kaikki vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja anonyymisti. Kyselylomakkeessa ei kerätä vastaajan nimi- tai yhteystietoja.

Tutkimustulokset julkaistaan syksyllä 2017.

Huom! Kysely on suljettu, lisää tietoa tässä uutisessa.

Lisätietoa:

Anna Salmi
asiantuntija, järjestötyö (Etelä-Suomi)
puh. 09 6226 2017, 050 525 2076
anna.salmi(at)muistiliitto.fi Järjestötyön ohjaus, neuvonta ja kehittäminen.

Eila Okkonen
toiminnanjohtaja
puh. 09 6226 2010, 040 455 1329
eila.okkonen(at)muistiliitto.fi Muistiliiton kehittäminen, toiminta ja hallinto sekä yhteiskuntasuhteet. Muisti-lehden päätoimittaja.

Sivu päivitetty 7.3.2017