/fi/alasivut/ajankohtaista/2701/

Muistiliitto hakee suunnittelijaa Arjen asiamies -hankkeeseen

Muistiliitto on valtakunnallinen muistisairaiden ihmisten ja heidän läheistensä kansanterveys-, potilas- ja edunvalvontajärjestö. Muistiliitolla on 44 jäsenyhdistystä eri puolilla Suomea.

Haemme keskustoimistoomme Helsinkiin

Suunnittelijaa Arjen asiamies –hankkeeseen

Arjen asiamies –hankkeen tavoitteena on lisätä Muistiliiton ja sen jäsenyhdistysten valmiuksia turvata muistisairaalle henkilöille lainsäädännön takaama turvallinen ja arvokas, omannäköinen elämä. Hankkeessa kehitetään muistiyhdistysten valmiuksia toimia muistisairaiden ihmisten Arjen asiamiehinä: oikeuksien puolestapuhujina ja ennakoivan oikeuden toimintamallien tuntijoina.
Hanke on kolmivuotinen.

Tehtävänä on:

Edellytämme:

Arvostamme:

Tarjoamme yhteiskunnallisesti merkitsevää ja mielekästä työtä aktiivisen muistiyhdistysverkoston parissa ja asiantuntijatyöyhteisön tuen.

Työ tulisi vastaanottaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Muistiliiton järjestöjohtaja Anna Tamminen,
anna.tamminen(at)muistiliitto.fi, puhelimitse vain to 11.8. ja ti 16.8. klo 9 – 16
numeroon 09 6226 2011.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen perjantaihin 26.8.2016 mennessä osoitteeseen anna.tamminen(at)muistiliitto.fi. Sähköpostin aihekenttään merkintä: Arjen asiamies.

Sivu päivitetty 5.8.2016