/fi/alasivut/ajankohtaista/2655/

Muistiliitto otti kantaa asetusluonnokseen, joka koskee rahapeliyhtiöiden yhdistämistä

Suomen kolme rahapeliyhteisöä Veikkaus Oy, Raha-automaattiyhdistys (RAY) ja Fintoto Oy yhdistetään vuoden 2017 alusta lukien. Samassa yhteydessä kumotaan laki raha-automaattiavustuksista ja siirrytään soveltamaan sosiaali- ja terveysalan järjestöille myönnettäviin avustuksiin valtionavustuslakia.

Ehdotuksen mukaan asetusluonnoksen ehdotukset ovat pääosin vähäisiä ja teknisluonteisia, mutta joitakin kysymyksiä jäimme Muistiliitossa miettimään ja annoimme niistä kommentin. Asetusluonnoksen mukaan Sote-järjestöjen valtionapuviranomaisena toimisi Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus.

Muistiliitto kommentoi mm.

Lue Muistiliiton lausunto kokonaisuudessaan täältä.

Lisätietoa:

Eila Okkonen
toiminnanjohtaja
puh. 09 6226 2010, 040 455 1329
eila.okkonen(at)muistiliitto.fi Muistiliiton kehittäminen, toiminta ja hallinto sekä yhteiskuntasuhteet. Muisti-lehden päätoimittaja.

Anna Tamminen
järjestöjohtaja
puh. 09 6226 2011, 040 455 1330
anna.tamminen(at)muistiliitto.fi Järjestö- ja aluetyön kehittäminen ja johtaminen, jäsenpalvelujen kehittäminen.

Sivu päivitetty 10.3.2017